Σπορ & Ψυχαγωγία

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ AVRA IMPERIAL HOTEL: ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ

Παρόλο που είναι περίοδος διακοπών, μπορείτε πάντα να κλείσετε το smartphone σας και να παραμείνετε δραστήριοι. Στο Avra ​​Imperial Hotel θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να συνεχίσετε το πρόγραμμα γυμναστικής σας όποια ώρα της ημέρας θελήσετε.

Επισκεφτείτε το κέντρο ευεξίας μας στον χώρο του APIVITA Spa με το πλήρως εξοπλισμένο του γυμναστήριο, και με ξεχωριστό χώρο για ομαδικά μαθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, ή συνεχίστε την άσκηση στα δύο γήπεδα τένις μας με τον σχετικό εξοπλισμό να παρέχεται δωρεάν για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Ακονίστε το μυαλό και την τεχνική σας στα τραπέζια πινγκ-πονγκ και μπιλιάρδου, ή απλά χαλαρώστε στην ειδική μας Game Zone με διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια που κρατούν χαρούμενα τα παιδιά κάθε ηλικίας κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Και καθώς πάντα προσπαθούμε να κάνουμε τις οικογενειακές σας διακοπές αξέχαστες, διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για μωρά και παιδιά οργανώνονται κάθε εβδομάδα από τους πιστοποιημένους εταίρους μας της εταιρείας Worldwide Kids.

Ακόμη περισσότερο, τα σπορ, η ελαφριά ψυχαγωγία και φυσικά οι δραστηριότητες των παιδιών είναι ποικίλες αλλά διακριτικές, προκειμένου να εγγυούνται την ηρεμία και την ιδιωτικότητα των πελατών μας.