ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ALPHA CRECHE

Στο Avra ​​Imperial Hotel η φροντίδα, η ψυχαγωγία και η ασφάλεια των παιδιών σας αποτελούν προτεραιότητα για εμάς. Για να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι τα παιδιά σας είναι σε ασφαλή χέρια, συνεργαζόμαστε με την Worldwide Kids, τους ειδικούς της Μεγάλης Βρετανίας σε θέματα παιδικής φροντίδας, οι οποίοι ακολουθούν τα πρότυπα Ofsted και αυστηρές τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας για να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά σας λαμβάνουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο φροντίδας, κατά τη διεξαγωγή συναρπαστικών και πρωτότυπων προγραμματισμένων δραστηριοτήτων. Επιπλέον, όλο το προσωπικό είναι ειδικά εκπαιδευμένο και έχει μάλιστα περάσει από πρόσφατο έλεγχο μητρώου.

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ALPHA CRECHE

Ο βρεφονηπιακός σταθμός Alpha Crèche λειτουργεί καθημερινά για όλα τα μωρά ηλικίας 4 μηνών έως και 3 ετών. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κεντρικού κτιρίου, πάνω από τον χώρο του κεντρικού lobby.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Οι εγκαταστάσεις παιδικής φροντίδας είναι ανοικτές κατά τις ακόλουθες συνεδρίες:
– Πρωινή συνεδρία: 10.00 – 13.00
– Μεσημεριανή συνεδρία: 13.00 – 15.00
– Απογευματινή συνεδρία: 15.00 – 18.00

Υπάρχει επιπλέον χρέωση για τις συνεδρίες του βρεφονηπιακού σταθμού:
– €28 ανά συνεδρία (πρωί ή απόγευμα, το κόστος ανά παιδί).
– €40 για δύο συνεδρίες την ίδια μέρα (πρωί και απόγευμα, το κόστος ανά παιδί).
– Οι μεσημεριανές συνεδρίες κοστίζουν €20 για την φύλαξη πλέον της τιμής του φαγητού.
– Το πλήρες ημερήσιο πακέτο (10.00 – 18.00) κοστίζει €60 πλέον της τιμής του γεύματος.
Όλες οι παραπάνω χρεώσεις προστίθενται στον λογαριασμό του δωματίου σας και εξοφλούνται κατά την αναχώρησή σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ALPHA CRECHE
Οι γονείς θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω αυστηρών περιορισμών στον αριθμό των συμμετεχόντων, προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα των μικρών μας φίλων. Κατά συνέπεια, σε περίπτωση ακύρωσης μιας κράτησης στον βρεφονηπιακό σταθμό, σας συνιστούμε θερμά να επικοινωνήσετε με τον βρεφονηπιακό σταθμό και και τον υπεύθυνο φροντίδας των παιδιών 24 ώρες πριν την συνεδρία για την οποία έχετε κάνει προ-κράτηση, διαφορετικά θα χρεωθείτε κανονικά.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πώς πληρώνονται οι συνεδρίες;
Οι συνεδρίες παιδικής φροντίδας χρεώνονται στον λογαριασμό του δωματίου σας και εξοφλούνται στο τέλος των διακοπών σας.

Προσόντα του προσωπικού;
Όλο το προσωπικό είναι πολύ έμπειρο στο να εργάζεται με παιδιά. Όλο το προσωπικό που εργάζεται με παιδιά κάτω των 4 ετών (προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού) κατέχει τα τυπικά προσόντα παιδικής φροντίδας. Όλο το προσωπικό που εργάζεται με παιδιά έχει περάσει από πρόσφατο έλεγχο μητρώου. Όλο το προσωπικό έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης “Διεθνής Παιδική Φροντίδα για Αναψυχή και Τουρισμό” (International Childcare for Leisure and Tourism) της Worldwide Kids που έχει πιστοποιηθεί από το πανεπιστήμιο City and Guilds.

Τι είδους δραστηριότητες προσφέρονται;
Προσφέρουμε μια ποικιλία από σωματικές και δημιουργικές δραστηριότητες που είναι όλες κατάλληλες για τις συγκεκριμένες ηλικίες. Αυτές οι δραστηριότητες συμπεριλαμβάνουν τις τέχνες και τις χειροτεχνίες, το μαγείρεμα, το κολύμπι και τον αθλητισμό.

Εξωτερικές εγκαταστάσεις για παιχνίδι;
Το προσωπικό παιδικής φροντίδας προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όσο περισσότερους χώρους του ξενοδοχείου μπορεί, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται η εξωτερική παιδική χαρά, οι πισίνες, η παραλία και οι χώροι πρασίνου.

Μπορούν οι γονείς να μείνουν στον χώρο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας;
Όχι, έχουμε μια πολιτική που αναφέρει ότι οι ενήλικες εκτός του προσωπικού δεν μπορούν να μείνουν στον χώρο με τα παιδιά τους. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών που είναι υπό τη φροντίδα μας, το οποίο και αποτελεί την κύρια προτεραιότητά μας.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναλογίες;
Βρεφονηπιακός σταθμός Alpha Crèche, ηλικίες 4 μηνών – 3 ετών: 1 ενήλικος / 3 παιδιά

Μπορεί το παιδί να γευματίσει κατά τη διάρκεια λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού;
Εάν ένα μωρό θελήσει φαγητό κατά τη διάρκεια της συνεδρίας που παρακολουθεί, ο βρεφονηπιακός σταθμός διαθέτει μια πλήρως λειτουργική κουζίνα όπου μπορούν να ζεσταθούν μπουκάλια ή μπιμπερό, να φυλαχτούν πράγματα στο ψυγείο, να προετοιμαστούν ζεστά γεύματα κοκ. Μπορεί επίσης να γίνει παραγγελία φαγητού από το room service.

Άλλα τρόφιμα που προσφέρονται;
Σε όλα τα παιδιά προσφέρεται σνακ από φρέσκα φρούτα κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας. Όλα τα παιδιά έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό σε όλες τις συνεδρίες.

Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω;
Για θέματα παιδικής φροντίδας παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο παιδικής φροντίδας.

Πώς να κάνετε προ-κράτηση:
Σας συνιστούμε θερμά να κάνετε προ-κράτηση για τις συνεδρίες παιδικής φροντίδας που ενδιαφέρεστε πριν την άφιξή σας στο ξενοδοχείο, λόγω του περιορισμένου χώρου και των αυστηρών περιορισμών στον αριθμό των συμμετεχόντων. Οι οικογένειες, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες και το προσωπικό των κρατήσεων μπορούν να κάνουν κράτηση ή να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα. Υπηρεσίες babysitting μπορούν επίσης να ζητηθούν μέσω της σελίδας κρατήσεων και θα επιβεβαιώνονται απευθείας από τον υπεύθυνο παιδικής φροντίδας.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑ

Επιπλέον ευκολίες που παρέχονται από το ξενοδοχείο:

Δωρεάν χρήση παιδικών καθισμάτων στα εστιατόρια κατόπιν αιτήματος
Παιδικό μενού σε όλα τα à-la-carte εστιατόρια
Παιδικά κρεβατάκια κατόπιν αιτήματος
Βραστήρες κατόπιν αιτήματος
Ενδοεπικοινωνία*
Αποστειρωτές*
Παιδικά καροτσάκια*

*Βάσει διαθεσιμότητας και με επιπλέον κόστος