Alpha Kids

Στα πλήρως εξοπλισμένα mini clubs προσφέρεται μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές δραστηριότητες για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες παιδιών, όπως τέχνες και χειροτεχνίες, αθλητισμός, μαγείρεμα, θαλάσσια σπορ, κολύμπι, κυνήγι θησαυρού και παιχνίδια. Όλες οι δραστηριότητες που οργανώνονται από το προσωπικό της Worldwide Kids είναι κατάλληλες για τις συγκεκριμένες ηλικίες και παρουσιάζονται σε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Alpha Kids

Το Alpha Kids λειτουργεί καθημερινά για όλα τα παιδιά ηλικίας 4 έως και 11 ετών. Βρίσκεται και αυτό στον πρώτο όροφο του κεντρικού κτιρίου, πάνω από τον χώρο του κεντρικού lobby.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Οι εγκαταστάσεις παιδικής φροντίδας είναι ανοικτές κατά τις ακόλουθες συνεδρίες:
– Πρωινή συνεδρία: 10.00 – 13.00
– Μεσημεριανή συνεδρία: 13.00 – 15.00 (με επιπλέον χρέωση)
– Απογευματινή συνεδρία: 15.00 – 18.00
Οι συνεδρίες του Alpha Kids παρέχονται δωρεάν, με το μεσημεριανό γεύμα ωστόσο να επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση.

Κάποιες επιπλέον δραστηριότητες μπορεί να έχουν πρόσθετη χρέωση, για τις οποίες όμως θα υπάρχει σχετική σημείωση στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Όλες οι παραπάνω χρεώσεις προστίθενται στον λογαριασμό του δωματίου σας και εξοφλούνται κατά την αναχώρησή σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ALPHA KIDS
Για τις δωρεάν συνεδρίες του Alpha Kids σας συνιστούμε θερμά να επικοινωνήσετε με το mini club και τον υπεύθυνο παιδικής φροντίδας για ακυρώσεις τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την συνεδρία που έχετε κάνει προ-κράτηση. Αν έχετε κάνει προ-κράτηση σε μια συνεδρία και αδυνατείτε να παραστείτε, όλες οι μελλοντικές συνεδρίες σας θα ακυρωθούν και θα καλυφθούν από άλλα παιδιά στη λίστα αναμονής μας.
Τα παιδιά θα πρέπει να φτάσουν στον χώρο 15 λεπτά πριν την ώρα έναρξης της συνεδρίας.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πώς πληρώνονται οι συνεδρίες;
Οι συνεδρίες παιδικής φροντίδας χρεώνονται στον λογαριασμό του δωματίου σας και εξοφλούνται στο τέλος των διακοπών σας.

Προσόντα του προσωπικού;
Όλο το προσωπικό είναι πολύ έμπειρο στο να εργάζεται με παιδιά. Όλο το προσωπικό που εργάζεται με παιδιά έχει περάσει από πρόσφατο έλεγχο μητρώου. Όλο το προσωπικό έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης “Διεθνής Παιδική Φροντίδα για Αναψυχή και Τουρισμό” (International Childcare for Leisure and Tourism) της Worldwide Kids που έχει πιστοποιηθεί από το πανεπιστήμιο City and Guilds.

Τι είδους δραστηριότητες προσφέρονται;
Προσφέρουμε μια ποικιλία από σωματικές και δημιουργικές δραστηριότητες που είναι όλες κατάλληλες για τις συγκεκριμένες ηλικίες. Αυτές οι δραστηριότητες συμπεριλαμβάνουν τις τέχνες και τις χειροτεχνίες, το μαγείρεμα, το κολύμπι και τον αθλητισμό.

Εξωτερικές εγκαταστάσεις για παιχνίδι;
Το προσωπικό παιδικής φροντίδας προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όσο περισσότερους χώρους του ξενοδοχείου μπορεί, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται η εξωτερική παιδική χαρά, οι πισίνες, η παραλία και οι χώροι πρασίνου.

Μπορούν οι γονείς να μείνουν στον χώρο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας;
Όχι, έχουμε μια πολιτική που αναφέρει ότι οι ενήλικες εκτός του προσωπικού δεν μπορούν να μείνουν στον χώρο με τα παιδιά τους. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών που είναι υπό τη φροντίδα μας, το οποίο και αποτελεί την κύρια προτεραιότητά μας.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναλογίες;
Alpha Kids ηλικίες 4-11 ετών: 1 ενήλικος / 8 παιδιά

Μπορεί το παιδί να γευματίσει κατά τη διάρκεια λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού;
Εάν ένα μωρό θελήσει φαγητό κατά τη διάρκεια της συνεδρίας που παρακολουθεί, ο βρεφονηπιακός σταθμός διαθέτει μια πλήρως λειτουργική κουζίνα όπου μπορούν να ζεσταθούν μπουκάλια ή μπιμπερό, να φυλαχτούν πράγματα στο ψυγείο, να προετοιμαστούν ζεστά γεύματα κοκ. Μπορεί επίσης να γίνει παραγγελία φαγητού από το room service.

Άλλα τρόφιμα που προσφέρονται;
Σε όλα τα παιδιά προσφέρεται σνακ από φρέσκα φρούτα κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας. Όλα τα παιδιά έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό σε όλες τις συνεδρίες.

Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω;
Για θέματα παιδικής φροντίδας παρακαλούμε επικοινωνήστε με το υπεύθυνο παιδικής φροντίδας.

Πώς να κάνετε προ-κράτηση:
Σας συνιστούμε θερμά να κάνετε προ-κράτηση για τις συνεδρίες παιδικής φροντίδας που ενδιαφέρεστε πριν την άφιξή σας στο ξενοδοχείο, λόγω του περιορισμένου χώρου και των αυστηρών περιορισμών στον αριθμό των συμμετεχόντων. Οι οικογένειες, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες και το προσωπικό των κρατήσεων μπορούν να κάνουν κράτηση ή να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα. Υπηρεσίες babysitting μπορούν επίσης να ζητηθούν μέσω της σελίδας κρατήσεων και θα επιβεβαιώνονται απευθείας από τον υπεύθυνο παιδικής φροντίδας.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Επιπλέον ευκολίες για παιδιά που παρέχονται από το ξενοδοχείο:

Δωρεάν χρήση παιδικών καθισμάτων στα εστιατόρια κατόπιν αιτήματος
Παιδικό μενού σε όλα τα à-la-carte εστιατόρια
Παιδικά κρεβατάκια κατόπιν αιτήματος
Βραστήρες κατόπιν αιτήματος
Ενδοεπικοινωνία*
Αποστειρωτές*
Παιδικά καροτσάκια*

*Βάσει διαθεσιμότητας και με επιπλέον κόστος