ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DINE AROUND ΣΤΟ AVRA IMPERIAL

DINE AROUND

To Avra Imperial Hotel παρουσιάζει μία ευρεία γκάμα εστιατορίων και γευστικών προτάσεων μέσα από το πρόγραμμα Dine Around.
Κάθε εστιατόριο που συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό, προσφέρει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Οι σεφ μας επιλέγουν τα καλύτερα και πιο φρέσκα τοπικά προϊόντα και τα μενού μας μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γαστρονομική ιδιαιτερότητα.

Μέσα από το πρόγραμμα Dine Around οι επισκέπτες που έχουν συμπεριλάβει στο πακέτο διακοπών τους την ημιδιατροφή ή την πλήρη διατροφή μπορούν να απολαύσουν το πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα τους στο Εστιατόριο Basilico.
Επιπρόσθετα έχουμε ενισχύσει το πρόγραμμα Dine Around με άλλα δύο εστιατόρια à-la-carte όπου οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ειδικό εισιτήριο φαγητού το οποίο θα αφαιρεθεί από τον συνολικό λογαριασμό τους.
Το ποσό των €12 ανά επισκέπτη άνω των 12 ετών για όλα τα Δωμάτια & τις Σουίτες, θα αφαιρεθεί από τον συνολικό λογαριασμό φαγητού.

Πρωινό σε μπουφέ στο Εστιατόριο Basilico
Μεσημεριανό ή Δείπνο σε μπουφέ στο Εστιατόριο Basilico
Μεσημεριανό στο Aura Pool Bar *
Μεσημεριανό στο Avra Seaside Restaurant Bar *
Δείπνο στο Ασιατικό Εστιατόριο Blue Dong */**
Δείπνο στο Ιταλικό Εστιατόριο Al Fresco */**

*Εφαρμογή ειδικού εισιτηρίου με αφαίρεση ποσού ημιδιατροφής / **Απαραίτητη η κράτηση
Tο δείπνο δε δύναται να αλλάξει με μεσημεριανό γεύμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εστιατόριο Basilico

Κομψό και εκλεπτυσμένο, το εστιατόριο Basilico βρίσκεται σε μια όμορφη βεράντα με υπέροχη θέα στην επιβλητική κεντρική γυάλινη πισίνα του ξενοδοχείου. Σερβίροντας πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και βραδινό δείπνο, και προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά πιάτα για όλη την οικογένεια, ο μινιμαλ εσωτερικός χώρος του εστιατορίου συνδυάζεται ιδανικά με την εκλεκτική αρχιτεκτονική του περιβάλλοντος χώρου του ξενοδοχείου.