ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Η Residence Collection αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο Avra Imperial Hotel, σχεδιασμένη αποκλειστικά για επισκέπτες άνω των 13 ετών. Μια ξεχωριστή έκταση με 65 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες είναι τώρα διαθέσιμη για τους επισκέπτες της Residence Collection, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία μόνο για ενήλικες.

Ως εκλεκτός επισκέπτης, αφεθείτε σε ένα προνομιακό all-inclusive ταξίδι ειδικά σχεδιασμένο για ενήλικες που αναζητούν το καλύτερο στη φιλοξενία. Χαλαρώστε στον προσεκτικά διαμορφωμένο χώρο, απομονωμένο για επισκέπτες άνω των 13 ετών, που εξασφαλίζει ένα περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας.

Ξεκινήστε τις ημέρες σας με την απόλαυση ενός πρωινού με σαμπάνια στο προνομιακό εστιατόριο με μπουφέ Χatheri, θέτοντας τον τόνο για πολυτελείς εμπειρίες φαγητού κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Οι υψηλού επιπέδου à-la-carte επιλογές για το γεύμα, είτε στο εστιατόριο είτε δίπλα στην πισίνα, υπόσχονται ανεπανάληπτες γαστρονομικές απολαύσεις. Οι βραδινές στιγμές ζωντανεύουν με τις εκλεπτυσμένες επιλογές από τον μπουφέ που καθηλώνουν τις αισθήσεις. Ως αποκορύφωμα, απολαύστε την αποκλειστικότητα της εβδομαδιαίας βραδιάς με αστακό στο εξειδικευμένο υψηλής κλάσης εστιατόριο Xatheri.

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ

Συμπληρώνοντας αυτές τις γαστρονομικές απολαύσεις, έχετε στη διάθεσή σας μια εκτενή λίστα κρασιών με διεθνείς και τοπικές ετικέτες, τέλεια συνδυασμένες με κάθε γεύμα. Απολαύστε signature cocktails και μια πληθώρα διεθνών ποτών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ποτό είναι γιορτή.

Επιπλέον, ως μέρος της δέσμευσής μας για μια άριστη εμπειρία, οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να εξερευνήσουν τις διάφορες εμπειρίες φαγητού στα υπόλοιπα εστιατόρια του θερέτρου (εστιατόρια φιλικά προς τα παιδιά), ή να απολαύσουν τη ζωντανή ατμόσφαιρα των διάφορων μπαρ δίπλα στις πισίνες ή στην παραλία, με δωρεάν πρόσβαση σε ποικιλία ποτών και σνακ. Αναβαθμίστε τη διαμονή σας μαζί μας και απολαύστε έναν κόσμο όπου η πολυτέλεια δεν γνωρίζει όρια, και η αποκλειστικότητα γίνεται ένας πολύτιμος κανόνας.