ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ALPHA CRECHE

Στο Avra ​​Imperial Hotel η φροντίδα, η ψυχαγωγία και η ασφάλεια των παιδιών σας αποτελούν προτεραιότητα για εμάς. Για να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι τα παιδιά σας είναι σε ασφαλή χέρια, συνεργαζόμαστε με ειδικούς σε θέματα παιδικής φροντίδας, οι οποίοι ακολουθούν υψηλά πρότυπα και αυστηρές τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας για να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά σας λαμβάνουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο φροντίδας, κατά τη διεξαγωγή συναρπαστικών και πρωτότυπων προγραμματισμένων δραστηριοτήτων.

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ALPHA CRECHE

Ο βρεφονηπιακός σταθμός Alpha Crèche λειτουργεί καθημερινά από 2 Μαΐου έως 26 Οκτωβρίου και είναι ανοιχτός για όλα τα μωρά ηλικίας 4 μηνών έως και 3 ετών. Ο σταθμός Alpha Crèche βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κεντρικού κτιρίου, πάνω από τον χώρο του κεντρικού lobby.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Οι εγκαταστάσεις παιδικής φροντίδας είναι ανοικτές κατά τις ακόλουθες συνεδρίες:
– Πρωινή συνεδρία: 10.00 – 13.00
– Μεσημεριανή συνεδρία: 13.00 – 15.00
– Απογευματινή συνεδρία: 15.00 – 18.00

Υπάρχει επιπλέον χρέωση για τις συνεδρίες του βρεφονηπιακού σταθμού:
– €35 ανά παιδί για πρωινή ή απογευματινή συνεδρία.
– €25 ανά παιδί για μεσημεριανές συνεδρίες (το γεύμα περιλαμβάνεται).

Πώς να κάνετε προκράτηση:
Σας συνιστούμε θερμά να κάνετε προκράτηση για τις συνεδρίες παιδικής φροντίδας που ενδιαφέρεστε πριν την άφιξή σας στο ξενοδοχείο. Αυτό γίνεται για να αποφύγετε τυχόν απογοήτευση εξαιτίας του περιορισμένου χώρου και των αυστηρών περιορισμών στον αριθμό των συμμετεχόντων. Για να κάνετε προκράτηση συνεδριών παρακαλούμε ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο προς τη σελίδα κρατήσεων:

ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πώς πληρώνονται οι συνεδρίες;
Οι συνεδρίες παιδικής φροντίδας προπληρώνονται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω της σελίδας κρατήσεών μας.

Προσόντα του προσωπικού;
Όλο το προσωπικό που εργάζεται με παιδιά κάτω των 4 ετών (προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού) κατέχει τα τυπικά προσόντα παιδικής φροντίδας. Όλο το προσωπικό είναι πολύ έμπειρο στο να εργάζεται με παιδιά και έχει παρακολουθήσει επαγγελματικά προγράμματα εκπαίδευσης.

Τι είδους δραστηριότητες προσφέρονται;
Προσφέρουμε μια ποικιλία από σωματικές και δημιουργικές δραστηριότητες που είναι όλες κατάλληλες για τις συγκεκριμένες ηλικίες. Αυτές οι δραστηριότητες συμπεριλαμβάνουν τις τέχνες και τις χειροτεχνίες, το μαγείρεμα, το κολύμπι και τον αθλητισμό.

Εξωτερικές εγκαταστάσεις για παιχνίδι;
Το προσωπικό παιδικής φροντίδας προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όσο περισσότερους χώρους του ξενοδοχείου μπορεί, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται η εξωτερική παιδική χαρά, οι πισίνες, η παραλία και οι χώροι πρασίνου.

Μπορούν οι γονείς να μείνουν στον χώρο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας;
Όχι, έχουμε μια πολιτική που αναφέρει ότι οι ενήλικες εκτός του προσωπικού δεν μπορούν να μείνουν στον χώρο με τα παιδιά τους. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών που είναι υπό τη φροντίδα μας, το οποίο και αποτελεί την κύρια προτεραιότητά μας.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναλογίες;
Βρεφονηπιακός σταθμός Alpha Crèche, ηλικίες 4 μηνών – 3 ετών: 1 ενήλικος / 3 παιδιά

Μπορεί το παιδί να γευματίσει κατά τη διάρκεια λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού;
Εάν ένα μωρό θελήσει φαγητό κατά τη διάρκεια της συνεδρίας που παρακολουθεί, ο βρεφονηπιακός σταθμός διαθέτει μια πλήρως λειτουργική κουζίνα όπου μπορούν να ζεσταθούν μπουκάλια ή μπιμπερό, να φυλαχτούν πράγματα στο ψυγείο, να προετοιμαστούν ζεστά γεύματα κοκ. Μπορεί επίσης να γίνει παραγγελία φαγητού από το room service.

Άλλα τρόφιμα που προσφέρονται;
Σε όλα τα παιδιά προσφέρεται σνακ από φρέσκα φρούτα κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας. Όλα τα παιδιά έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό σε όλες τις συνεδρίες.

Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω;
Για θέματα παιδικής φροντίδας παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο παιδικής φροντίδας:
littleguests@avraimperialhotel.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ALPHA CRECHE
Οι γονείς θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψην τους ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω αυστηρών περιορισμών στον αριθμό των συμμετεχόντων, προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα των μικρών μας φίλων. Κατά συνέπεια, σε περίπτωση ακύρωσης μιας κράτησης στον βρεφονηπιακό σταθμό, σας συνιστούμε θερμά να επικοινωνήσετε με τον βρεφονηπιακό σταθμό και και τον υπεύθυνο φροντίδας των παιδιών 24 ώρες πριν την συνεδρία για την οποία έχετε κάνει προκράτηση, διαφορετικά θα χρεωθείτε κανονικά.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑ

Επιπλέον ευκολίες που παρέχονται δωρεάν από το ξενοδοχείο:
Παιδικό κρεβατάκι
Μπανιέρα
Αλλαξιέρα
Αποστειρωτής μπουκαλιών
Θερμαντήρας μπουκαλιών
Βραστήρας
Παιδικό καροτσάκι
Ριλάξ
Ενδοεπικοινωνία μωρού

Επίσης:
Παιδικά καθίσματα στα εστιατόρια
Παιδικό μενού σε όλα τα à-la-carte εστιατόρια

ΚΡΑΤΗΣΗ ΒΡΕΦΙΚΟΥ & ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ