Σπορ & Δραστηριότητες

Κάντε τις Διακοπές σας πιο Ενδιαφέρουσες

Παρόλο που είναι περίοδος διακοπών, μπορείτε πάντα να κλείσετε το smartphone σας και να παραμείνετε δραστήριοι. Στο Avra Imperial Hotel θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να συνεχίσετε το πρόγραμμα γυμναστικής σας όποια ώρα της ημέρας θελήσετε. Επισκεφθείτε το κέντρο ευεξίας μας στον χώρο του APIVITA Spa με το πλήρως εξοπλισμένο του γυμναστήριο, και με ξεχωριστό χώρο για ομαδικά μαθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, ή συνεχίστε την άσκηση στα δύο γήπεδα τένις μας με τον σχετικό εξοπλισμό να παρέχεται δωρεάν για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Λάβετε μέρος στο πρόγραμμα ευεξίας μυαλού & σώματος ξεκινώντας τη μέρα σας με μια συνεδρία γιόγκα στην παραλία ή συμμετέχοντας στο μάθημα pilates στο στούντιό μας, σε ομαδικές ή ιδιωτικές συνεδρίες.

Και καθώς πάντα προσπαθούμε να κάνουμε τις οικογενειακές σας διακοπές αξέχαστες, διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για μωρά και παιδιά οργανώνονται κάθε εβδομάδα από την εξειδικευμένη μας ομάδα.

Επιπλέον, στα σπορ, την ελαφριά ψυχαγωγία και φυσικά στις δραστηριότητες των παιδιών υπάρχει ποικιλία αλλά και διακριτικότητα, προκειμένου να διασφαλίζεται η ηρεμία και η ιδιωτικότητα των πελατών μας.