Σπορ & Δραστηριότητες

Κάντε τις Διακοπές σας πιο Ενδιαφέρουσες

Παρόλο που είναι περίοδος διακοπών, μπορείτε πάντα να κλείσετε το smartphone σας και να παραμείνετε δραστήριοι. Στο Avra Imperial Hotel θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να συνεχίσετε το πρόγραμμα γυμναστικής σας όποια ώρα της ημέρας θελήσετε. Επισκεφθείτε το κέντρο ευεξίας μας στον χώρο του APIVITA Spa με το πλήρως εξοπλισμένο του γυμναστήριο, και με ξεχωριστό χώρο για ομαδικά μαθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, ή συνεχίστε την άσκηση στα δύο γήπεδα τένις μας με τον σχετικό εξοπλισμό να παρέχεται δωρεάν για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Λάβετε μέρος στο πρόγραμμα ευεξίας μυαλού & σώματος ξεκινώντας τη μέρα σας με μια συνεδρία γιόγκα στην παραλία ή συμμετέχοντας στο μάθημα pilates στο στούντιό μας, σε ομαδικές ή ιδιωτικές συνεδρίες.

Καλωσορίζουμε όλους τους επισκέπτες και προσφέρουμε μαθήματα κολύμβησης για μωρά, παιδιά και ενήλικες, ιδιωτικά ή σε μικρά γκρουπ, μέσω παιχνιδιών που οργανώνονται από έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες κολύμβησης της SWIMMING ACADEMY Powered by SPEEDO. Μαθήματα στα clubs κολύμβησης για μωρά, παιδιά και ενήλικες, καθώς και το Mermaid Club, είναι διαθέσιμα καθημερινά.

Και καθώς πάντα προσπαθούμε να κάνουμε τις οικογενειακές σας διακοπές αξέχαστες, διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για μωρά και παιδιά οργανώνονται κάθε εβδομάδα από τους πιστοποιημένους εταίρους μας της εταιρίας Worldwide Kids.

Ακόμη περισσότερο, τα σπορ, η ελαφριά ψυχαγωγία και φυσικά οι δραστηριότητες των παιδιών είναι ποικίλες αλλά διακριτικές, προκειμένου να εγγυούνται την ηρεμία και την ιδιωτικότητα των πελατών μας.

Για να κάνετε κράτηση για τις δρατηριότητές σας παρακαλούμε στείλτε email: avrastayfit@gmail.com ή καλέστε WhatsApp: +306940939004