Η Κρητη

Το να αναζητάτε το αληθινό, σημαίνει το να γνωρίζετε σε βάθος τους ανθρώπους, τα έθιμα και τη ζωή σε όλη της την απλότητα, ακόμη και όταν ταξιδεύετε. Ελάτε σε επαφή με τους ντόπιους, δοκιμάστε αυθεντικές Κρητικές γεύσεις και νιώστε όπως στο σπίτι σας με ανθρώπους που θα χαίρεστε να κάνετε απλή, καθημερινή κουβέντα όπου κι αν βρίσκεστε.

Το χωριο Κολυμπαρι και η Χερσονησος Ροδωπου

Το χωριό Κολυμπάρι, με την αυθεντική του αίσθηση του Κρητικού χωριού, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στα Χανιά για να μείνετε. Και αν το συνδυάσετε με την εκπληκτική Χερσόνησο Ροδωπού, έχετε έναν από τους πιο ξεχωριστούς ταξιδιωτικούς προορισμούς της Κρήτης, γεμάτο από κρυμμένους θησαυρούς για να ανακαλύψετε.

Αξιοθεατα

Υπέροχες ξεχωριστές παραλίες, εντυπωσιακά μνημεία αλλοτινών εποχών, όλα είναι δίπλα σας όταν ταξιδεύετε στο μαγευτικό νησί της Κρήτης.

Το Τζαμι του Κιουτσουκ Χασαν Πασα, η Γιαλι Τζαμισι, στην πολη των Χανιων

Το Τζαμί του Κιουτσούκ Χασάν Πασά, ή Γιαλί Τζαμισί, είναι το μόνο τζαμί που έχει διασωθεί στην πόλη των Χανίων από την Οθωμανική περίοδο. Ονομαζόμενο επίσης και Τζαμί των Γενίτσαρων, αυτό το κτίριο με την εκπληκτική αρχιτεκτονική βρίσκεται πιθανότατα στο πιο κεντρικό σημείο του Παλιού Ενετικού Λιμανιού.