ΚΟΜΨΟ & ΓΕΜΑΤΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ

LE BAR LOUNGE BAR

Το Le Bar, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο lobby, είναι το εξαιρετικό lounge bar του Avra Imperial Hotel. Ισορροπώντας ιδανικά μεταξύ πολυτέλειας και άνεσης, το Le Bar είναι το καλύτερο μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια γεμάτη μέρα ανακαλύπτοντας τα πολυάριθμα αξιοθέατα και τις υπέροχες παραλίες στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων. Το σύγχρονο design του, η καλόγουστη διακόσμηση και η άψογη εξυπηρέτηση κάνουν ακόμη πιο πλούσια την εμπειρία σας στο Avra Imperial.

Επιπλέον, όπως φαίνεται και από το όμορφο πιάνο του που ξεχωρίζει, στο Le Bar οργανώνονται αρκετές βραδιές ζωντανής μουσικής κατά τη διάρκεια της σεζόν, στις οποίες όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

17.00-01.00

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Aura Pool Bars

Το Avra Imperial Hotel χαρακτηρίζεται από τις υπέροχες πισίνες του που αποτελούν πραγματική εμπειρία διακοπών, και τα δύο Aura pool bars έρχονται να εμπλουτίσουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία. Τα Aura pool bars με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, σας παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε για να επιδοθείτε σε μια γιορτή των αισθήσεων με signature cocktails και φρέσκα σνακ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.