ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΥΡΑ

BLU BEACH BAR

Το Blu Bar, το οποίο βρίσκεται στην παρθένα παραλία του Κολυμβαρίου, είναι το μοντέρνο beach bar του Avra Imperial Hotel. Ακολουθώντας τα πρότυπα του μοναδικού design και της ξεχωριστής διακόσμησης της αρχιτεκτονικής του ξενοδοχείου, αλλά με τον ιδιαίτερα κομψό και φιλικό χαρακτήρα του, το Blu beach bar αποπνέει μια κοσμοπολίτικη αύρα.

Το Blu bar θα γίνει το ιδιαίτερο καταφύγιο σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην Κρήτη, και το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον αναζωογονητικό ήλιο της Κρήτης πίνοντας ένα δροσιστικό cocktail.

Τα cocktail και τα αναψυκτικά, τα προσεγμένα σνακ, η υπέροχη μουσική, η εκπληκτική θέα στον πανέμορφο κόλπο του Κολυμβαρίου, κάνουν το Blu beach bar το ιδανικό σημείο δίπλα στην παραλία για να περάσετε όμορφα τον χρόνο σας και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

10.00-18.00

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Le Bar Lounge Bar

Το πολυτελές αλλά άνετο lounge bar του Avra Imperial Hotel, που βρίσκεται δίπλα στο lobby. Κομψό και φιλικό, το Le Bar είναι το καλύτερο μέρος για να χαλαρώσετε πίνοντας ένα ποτό ή καφέ, και το ιδανικό μέρος συνάντησης για ένα ποτό πριν το δείπνο ή ένα κοκτέιλ μετά.